KLASSZIKUS TORTÁK
Tripla csoki
A csoki imádók tortáját három sacher felvert lapra építettük,belga fehér,tej,és ét csokoládé krémekkel töltöttük.
Mozart
Világos piskóta karikát sütünk alapként,melyet három részre vágunk,a lapokat ét csoki ganachezsal kenjük le,majd darált pisztáciával szórjuk meg,egy réteg csoki és egy réteg pisztáciás krémmel töltjük meg.A díszítésként használt csokoládé hegedű és a violin kulcsok pedig megadják a torta hangulatát.
Eszterházy
Sokak nagy kedvence az Eszterházy torta.A vékony diós habtésztából készülő tészták vanília alapú krémet rejtenek melyet dióval dúsítunk és egy kis rummal ízesítünk
Csokoládé torta
Csinálhatunk bármilyen tortát, azért a klasszikus,tejszínes csoki torta mindig az egyik kedvenc lesz. Kakaós piskóta karika, három részre vágva, puding alapú tejszínes csoki krémmel töltve.
Toffee
Zserbó
Egy egyszeri rendelés sikeréből indult el a Zserbó torta, diós habfelvertekre helyeztünk darabos barack zselét majd vékonyan diós rumos krémmel töltöttük.
Trüffel
Rumos csoki, kiváló minőségű 58%-os belga étcsokoládéból, csokis piskóta, csokikrém, csoki tükör, csoki díszek, trüffel golyók. Hardcore csoki rajongóknak! Itt semmi nem töri meg a csokit :)
Oroszkrém
Semmi köze az oroszokhoz. A tortát készítőjéről, Oroszi Jánosról nevezték el.Világos piskóta, vaníliás krém, narancs likőrrel, aszalt és kandírozott gyümölcsökkel dúsítva készítjük.
Gyümölcs
Világos tortakarika ketté vágva, joghurt alapú tejszínes gyümölcskrémmel töltve, választható gyümölcs püréből (eper, málna, áfonya, erdei gyümölcs, mangó, passió gyümölcs). Díszítésként gyümölcs ragut használunk.
Dobos
Egyetlen hungarikum tortánk, melynek minden értékét megtartunk. A hat darab dobos lapot,a Dobos C. József által megálmodott krémet, a dobos cukrot, egyedül a díszítést szabtuk kicsit egyedire.
Feketeerdő
Német klasszikus, kakaós piskótakarikával, cseresznyepálinkás tejszínkrémmel, csokoládés tejszínkrémmel, meggy pudinggal. Ahogy kell.
Kinder
Torta, kifejezetten gyerekekre kitalálva. A tésztája nem tartalmaz finom lisztet, mandulával, dióval, csokoládéval készítjük. A krémjében csíkonként váltakozik a fehér és a tejcsoki krém, melybe nem tettünk plusz cukrot, elég amit a csoki ad.